Immortal

Itt nyugszom Én Olvasod Te Olvasnám Én Nyugodnál Te

Friss topikok

Linkblog

HTML

( F......)

2007.07.18. 08:52 | Róza | 2 komment

Ó de jó ez a reggel vagy 5 rajongói levél, muhaha. Hát igen. Na megint nem vagyok normális állásponton. Hát akkor mesélek valamit, amiről jól lehet nektek is asszociálni. Szóval mielőtt elkezdetek valamit, aminek nem látjátok a végét, gondoljátok át még háromszor, és ne kezdjétek el. Na most jön az érveléses alátámasztás.

Ezért ne: mert biztos, hogy rossz vége lesz, és mivel nem látod a végét, nem tudsz felkészülni a rossz dolgok kivédésére. DE! és ezt még nem mondtam…szóval. Ha mégis jól sikerülne, akkor sem tudod élvezni mert annyira kiszámíthatatlanul jött, hogy azon agyalsz a jövőben mikor lesz rosszabb. ÉS! Valószínűleg, a  „voltam már fent” életérzést mindig is egy „és hát nagyon lent”  fekete fehér pepitaigazság  szinkronizálja. Érdekes ez nem? Mintha volna egy fád. Nem tudod mi fog rajta teremni, de az a tudat éltet, hogy fog valami. Biztosan éreztétek már. De a fán mégsem terem semmi tápláló… csak aztán az emberek felnéznek rád, hogy bazze ennek de szép fája van, meg biztos különleges is mert ennyire várja már mi lesz. Aztán a fa elkap valami levéltetvet, vagy gyökérférgesedést, és megmurdál. Megérte? Egy frászt. De mégsem tudsz mit tenni, mert az, az idő amit a fádnál töltöttél már nincsen. Megszűnt. A tetvekkel a férgekkel együtt. Hát te sem tehetsz igazán sokféle dolgot vagy elfogadod az emberek előtt, hogy szégyenbe maradtál, vagy mosolyogva felállsz a facsonkod mellől, és kijelented a kérdő tekinteteknek „ na erre vártam” és elégedetten elmész, hogy majd esténként a szíved szakadjon meg azért a fáért. De mindegy is már, mert az emberek nem fogják látni. Nekik te erős maradsz, Sőőt! Most már titokzatos is talán saját fákat is ültetnek majd. A kérdés csak az, ki a bolond

Te

Ők

Vagy én, hogy leírom pedig úgyis hiába.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amarillisz.blog.hu/api/trackback/id/tr67120200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liza 2007.07.18. 11:04:07

Jól gondolom, hogy ezt mire irtad?
süti beállítások módosítása